Diensten

Webwinkels

Bouwen

Wij bouwen webwinkels geheel op.

Van opbouw Btw regels tot aan het voldoen aan wetten en regels.

Designen

Wij designen uw nieuwe webwinkel .

Bouwen deze samen op tot uw eerste verkoop.

Trainen

Wij geven uitgebreide trainingen.

Leer werken met een online winkel 

en leer uw winkel goed onderhouden.  

Met onze specialisatie in Magento webwinkels zorgen we ervoor dat uw bedrijf in de digitale wereld altijd een stap voor blijft. We begrijpen dat een webwinkel bouwen meer is dan alleen een aantrekkelijk ontwerp; het gaat om het creëren van een naadloze, geïntegreerde omgeving die met u en uw bedrijf kan meegroeien. Wij Selecteren het juiste pakket voor uw bedrijf en wensen.


Webwinkels bouwen is 1 van de meest complexe projecten.
Dit doet u het beste met ons samen want wij hebben er al vele gebouwd en wij beheren grote Nederlandse winkels maar ook Internationale.


Vanaf het allereerste ontwerp houden we rekening met essentiële aspecten zoals integratie met voorraadsystemen en kassa's, efficiënt voorraadbeheer en de mogelijkheid om met toekomstige technologieën te koppelen. Deze vooruitziende blik bespaart u de toekomstige moeilijkheden en kosten van het opnieuw bouwen van uw website of het inhuren van programmeurs voor op maat gemaakte oplossingen.

Wij bouwen en designen niet alleen maar begeleiden u en de webwinkel zodat u zelfstandig kan verder bouwen.  stap voor stap leert u van ons.

Tevens bieden wij ook cursussen aan voor bestaande winkels of voor overige websites. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Magento webwinkel laten bouwen


Magento is een open-source e-commerce platform dat door bedrijven over de hele wereld wordt gebruikt om online winkels te ontwerpen en te bouwen. Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 2008 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de meest populaire en krachtige e-commerce oplossingen.

Magento biedt gebruikers de mogelijkheid om hun online winkels aan te passen op basis van hun unieke zakelijke behoeften. De flexibiliteit strekt zich uit van het ontwerpen van de gebruikersinterface tot het instellen van functies en functionaliteiten, en het beheren van de backend-activiteiten.

Magento is zeer schaalbaar en kan winkels ondersteunen van klein tot groot, met duizenden producten en complexe functionaliteiten. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel kleine ondernemingen als grote ondernemingen.

 Magento biedt een breed scala aan functies, waaronder productbeheer, klantbeheer, orderbeheer, SEO (zoekmachineoptimalisatie), rapportage en analytics, en ondersteuning voor meerdere talen en valuta's.


 Magento heeft een groot ecosysteem van extensies en plugins, die door de community zijn ontwikkeld, om de functionaliteit van het platform uit te breiden en aan te passen aan specifieke zakelijke behoeften.

Magento heeft een sterke en actieve community van ontwikkelaars, partners en gebruikers, die bijdragen aan de voortdurende verbetering en uitbreiding van het platform.

Magento werd oorspronkelijk ontwikkeld door Varien Inc., een Amerikaans bedrijf, maar werd later overgenomen door eBay en vervolgens door Adobe in 2018. In 2021 had Adobe de ondersteuning voor de Magento 1 versie stopgezet, waardoor gebruikers werden aangemoedigd om te migreren naar Magento 2 voor betere beveiliging en functionaliteit.

Mollie Payments is een betalingsverwerker die het voor bedrijven gemakkelijk maakt om betalingen te accepteren via verschillende methoden zoals creditcards, debitcards, PayPal, en vele andere. Het is zeer gebruiksvriendelijk en kan geïntegreerd worden in verschillende platforms en software.

Als integratiepartner zal Glomavis zijn technologie combineren met die van Mollie om een betalingssysteem aan te bieden dat naadloos past binnen hun eigen diensten. Dit kan variëren van het integreren van Mollie's betalingsgateway in de webwinkels die Glomavis bouwt, tot het gebruik van Mollie's API om betalingen te verwerken in custom apps of software die Glomavis ontwikkelt.

Mollie betaal provider in uw webwinkel
Bouwt Glomavis alleen Magento webwinkels?

Nee, Glomavis is niet beperkt tot het bouwen van enkel Magento webwinkels. Wij selecteren de meest geschikte basis voor uw webwinkel, afhankelijk van uw specifieke behoeften en toekomstplannen. Niet elke ondernemer heeft een uitgebreide webshop nodig. In bepaalde sectoren zoals verhuur, dienstverlening, de reisbranche, of bij reserveringen kan een eenvoudigere oplossing soms beter passen.