Beheer

Het regelmatig bijwerken van uw website is cruciaal voor uw online succes.
In een snel veranderende digitale wereld is een up-to-date website essentieel om de gebruikerservaring te optimaliseren, uw online aanwezigheid te versterken en bovenal uw merk te promoten.

Een bijgewerkte website draagt bij aan betere SEO-rangschikkingen. Google en andere zoekmachines geven de voorkeur aan sites die regelmatig worden bijgewerkt met relevante en verse inhoud. Dit verhoogt uw zichtbaarheid en maakt het gemakkelijker voor potentiële klanten om u te vinden.

Het bijhouden van updates en trends op het gebied van webdesign kan ook een positieve invloed hebben op uw marketinginspanningen. Een moderne en goed functionerende website kan uw conversieratio's verbeteren, de tijd die bezoekers op uw site doorbrengen verlengen en uw reputatie als toonaangevend merk in uw sector versterken.

Bij Glomavis begrijpen we dat het bijhouden van uw website een tijdrovende taak kan zijn. Daarom bieden wij ondersteuning en beheer diensten aan om u te helpen uw website up-to-date te houden, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet - uw bedrijf runnen.

Bijwerken en Beveiligen van CMS-systemen

Bij Glomavis nemen we het onderhoud van uw website serieus. Het up-to-date houden van CMS-systemen zoals WordPress en Joomla is een integraal onderdeel van onze service.

Magento 2, een populair platform voor e-commerce websites, vereist een specifiek niveau van expertise voor effectieve onderhoud. Het uitvoeren van updates op een Magento 2-site kan complex zijn, met de potentie om uw website tijdelijk te onderbreken of zelfs blijvende schade aan te richten als het niet correct wordt gedaan. Glomavis met uitgebreide ervaring in het werken met Magento 2, bieden wij gespecialiseerde ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw webwinkel altijd soepel en veilig draait.

Het regelmatig bijwerken van uw CMS en het uitvoeren van beveiligingsupdates is van vitaal belang om uw website te beschermen tegen mogelijke dreigingen en om te zorgen voor de best mogelijke gebruikerservaring. Laat ons het zware werk doen.

Uw website laten beheren