Website Optimalisatie

Bij Glomavis begrijpen we dat het hebben van een visueel aantrekkelijke website slechts het halve werk is. 


Uw website moet ook vindbaar zijn voor potentiële klanten. Dit is waar SEO (Search Engine Optimization) om de hoek komt kijken.

SEO-optimalisatie is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van uw website in zoekmachines zoals Google. Dit wordt bereikt door het implementeren van diverse strategieën, zoals het optimaliseren van uw website-structuur, het gebruik van relevante zoekwoorden in uw inhoud, het verbeteren van de laadtijd van uw pagina's, en nog veel meer.

Met SEO-optimalisatie kunt u hoger ranken in de zoekresultaten, waardoor uw website gemakkelijker te vinden is voor gebruikers die zoeken naar producten of diensten zoals die van u. Dit kan resulteren in meer websiteverkeer, meer leads, en uiteindelijk meer omzet.

Op de grafiek ziet u het resultaat van 1 van onze klanten voor en na de optimalisatie.


Seo optimalisatie resultaat
Google marketing pakket
Website Snelheid

Tijdens de snelheidstest kijken we naar verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de laadsnelheid van uw website. Dit omvat:

  1. Uw webhosting service: De hostingprovider en het pakket dat u kiest, kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de snelheid van uw site.

  2. Serverinstellingen: We controleren wat de maximale instellingen van de server zijn en passen deze zo nodig aan om de snelheid van uw website te optimaliseren.

  3. Gebruik van opcache en gzip: Deze tools kunnen helpen om de laadtijd van uw website aanzienlijk te verminderen. We kijken of deze kunnen worden geïmplementeerd en optimaliseren ze voor maximale snelheid.

  4. TTL-tijden: Correcte TTL (Time to Live) instellingen zijn cruciaal voor het snelle ophalen van gegevens. We controleren of uw TTL-tijden correct zijn ingesteld.

  5. Websitefouten: Fouten op uw website kunnen de laadsnelheid verminderen. We sporen eventuele fouten op en lossen ze op.

  6. Datacompressie: Gecomprimeerde data kan sneller worden geladen. We kijken of uw website data correct comprimeert voor snellere laadtijden.

Gratis website scan

Super snel online met cache