Over ons.

Glomavis, opgericht in 2015, begon zijn avontuur als distributeur in de vliegvis hengelsport. 

Tijdens dit vroege stadium van zijn ontwikkeling, leerde het bedrijf nieuwe winkels kennen, die veelal geconfronteerd werden met uitdagingen op het gebied van webwinkels. 

Deze ontmoetingen vormden een keerpunt in de geschiedenis van Glomavis.


Als onderdeel van een 3D-game design bedrijf met uitgebreide ervaring in de internationale webwinkelindustrie en een robuuste achtergrond van meer dan 19 jaar in ICT, websitebeheer en aanverwante technologieën, was Glomavis goed gepositioneerd om advies en ondersteuning te bieden aan deze winkels.

Dit leidde tot het uitbouwen van een nieuwe tak binnen het bedrijf: het lesgeven in het beheer van webwinkels en websites.


Onze rol gaat verder dan alleen het opzetten van websites.

Bij Glomavis zijn we ook actief betrokken bij de volledige opbouw van online winkels websites, altijd met een blik gericht op de toekomst. We streven ernaar om onze klanten voor te bereiden op succesvolle groei zonder hindernissen. Dit doen we door de winkels niet alleen esthetisch aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk te maken, maar ook door ze uit te rusten met de nodige tools voor efficiëntie en schaalbaarheid.


De introductie van het lesgeven in het beheer van webwinkels en websites binnen Glomavis markeerde de start van een nieuwe en succesvolle bedrijfstak.

We bieden een uitgebreid curriculum dat is ontworpen om de vaardigheden en competenties te bevorderen die nodig zijn voor effectief website- en webwinkelbeheer. De vraag naar deze dienst overtrof al snel onze verwachtingen, een bewijs van de kwaliteit en relevantie van ons aanbod.


Het succes van deze nieuwe dienst bleek groter dan verwacht en mond-tot-mondreclame leidde tot een gestage toename van de klantenkring van Glomavis.


Heden ten dage heeft Glomavis zich ontwikkeld tot een totaalpartner op het gebied van websites, waarbij managed hosting een belangrijk onderdeel van de service vormt.

Door de combinatie van brede technische expertise en een diepgaand begrip van de unieke uitdagingen waarmee klanten worden geconfronteerd, heeft Glomavis zijn plaats ingenomen als een toonaangevende partner voor bedrijven in de digitale wereld.