Inhoud bewerken

3D Design

Bij Glomavis zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige 3D design werk. 

Ons team van getalenteerde ontwerpers en kunstenaars brengt uw visie tot leven met behulp van geavanceerde technologieën en creatief vakmanschap.

Hieronder vindt u een overzicht van onze kernactiviteiten: 

0 +Jaar

Ervaring

0 Biljoen

Polygons

0 +GB

Project data

0 uren

3D Design

Architectuur Renders

Onze architectonische rendering diensten helpen u om uw bouwprojecten te visualiseren voordat ze gerealiseerd zijn. Of het nu gaat om een modern huis, een kantoorgebouw of een stedelijke ontwikkeling, wij creëren gedetailleerde en realistische 3D-weergaven die uw plannen tot in het kleinste detail weergeven.

Naast onze hoogwaardige 3D-weergaven, bieden wij ook de mogelijkheid om zowel video’s als statische afbeeldingen te renderen. Met onze video rendering diensten kunt u een dynamische en meeslepende presentatie van uw project maken, waardoor potentiële klanten en belanghebbenden een virtuele rondleiding krijgen die elke hoek en functie van uw ontwerp tot leven brengt. Onze statische afbeeldingen bieden gedetailleerde snapshots van uw project, perfect voor brochures, websites, en andere marketingmaterialen. Met onze veelzijdige rendering diensten zorgen we ervoor dat uw visie op een indrukwekkende en realistische manier wordt gepresenteerd, ongeacht het formaat.

Product Visualisatie

Onze productvisualisatiediensten zijn ideaal voor fabrikanten en ontwerpers die hun producten in het beste licht willen presenteren. Wij creëren gedetailleerde en levensechte 3D-modellen en afbeeldingen van uw producten, waardoor uw klanten een duidelijk beeld krijgen van wat u te bieden heeft, nog voordat het product op de markt is.

Naast statische afbeeldingen bieden wij ook de mogelijkheid om animaties te maken. Deze animaties kunnen verschillende aspecten van uw product in actie laten zien, zoals de werking, de montage, of de toepassing ervan in verschillende situaties. Door gebruik te maken van animaties kunnen uw klanten een nog beter begrip krijgen van de functionaliteit en de unieke kenmerken van uw product.

Verder zijn gedetailleerde renders van gesplitste weergaven beschikbaar. Met deze gesplitste weergaven kunnen we de binnenkant van uw product laten zien, inclusief interne componenten en mechanische details. Dit geeft uw klanten een dieper inzicht in de technische specificaties en de kwaliteit van de constructie. Het is een uitstekende manier om de voordelen en innovaties van uw product te benadrukken, vooral voor complexe en technisch geavanceerde producten.

Een van de grote voordelen van 3D-design is de mogelijkheid om een consistent resultaat te behalen. Of het nu gaat om verschillende productkleuren, afwerkingen, of optionele accessoires, elk aspect kan nauwkeurig en consequent worden gereproduceerd. Dit zorgt ervoor dat uw productpresentaties uniform zijn, ongeacht het medium waarin ze worden getoond. Of het nu gaat om websites, folders, catalogi of andere marketingmaterialen, de consistentie in de visuele weergave van uw producten versterkt uw merkidentiteit en zorgt voor een professionele uitstraling.

Game Design

Wij zijn al vele jaren actief in de game-industrie en deze passie is nog steeds een essentieel onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. 

Een belangrijk onderdeel van ons werk is het gebruik van Unreal Engine, een krachtig en veelzijdig platform dat ons in staat stelt om verbluffende visuele effecten en realistische omgevingen te creëren. Deze geavanceerde technologie passen wij nu ook toe op architectuur render werk.

Dankzij onze expertise kunnen wij het renderwerk aanzienlijk versnellen en verbeteren. Door onze kennis uit de game-industrie te integreren in zowel productvisualisaties als architectonisch werk, bieden wij onze klanten niet alleen een snellere, maar ook een visueel indrukwekkendere presentatie van hun producten en ontwerpen.

Kortom, met onze ervaring en het gebruik van cutting-edge technologieën zoals Unreal Engine, garanderen wij hoogwaardige visuele content die aan de hoogste standaarden voldoet.

Onze Software Expertise