Inhoud bewerken

Beheer & Onderhoud

Bij Glomavis begrijpen we dat het onderhouden en vernieuwen van je website en social media accounts tijdrovend kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreide beheer diensten aan, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: je bedrijf.

Wat wij doen met beheer

1. Volledig Websitebeheer:
Wij zorgen ervoor dat je website altijd up-to-date is met de nieuwste technologieën en beveiligingsupdates. Van software-updates tot inhoudelijke wijzigingen, wij regelen alles voor je.

3. Prestatieoptimalisatie:
Een snelle website is essentieel voor een goede gebruikerservaring en SEO. Wij optimaliseren de snelheid en prestaties van je website zodat deze altijd optimaal functioneert.

4. Inhoudsbeheer:
Wij helpen je bij het up-to-date houden van de inhoud van je website. Of het nu gaat om blogposts, productpagina’s of nieuwsberichten, wij zorgen ervoor dat je content altijd actueel en relevant is.

5. Veiligheidsupdates:
Bescherm je website tegen bedreigingen en aanvallen. Wij implementeren de nieuwste beveiligingsmaatregelen en zorgen ervoor dat je website altijd veilig is.

6. Designvernieuwing:
Toe aan een frisse look? Wij vernieuwen het ontwerp van je website, zodat deze altijd modern en aantrekkelijk blijft.

7. Social Media Beheer:
Naast het beheer van je website, nemen wij ook het beheer van je social media accounts uit handen.

  • Contentcreatie: Wij creëren aantrekkelijke en relevante content die past bij jouw merk en doelgroep.
  • Planning en Publicatie: Wij plannen en publiceren regelmatig berichten op je social media kanalen, zodat jouw merk altijd zichtbaar is.
  • Analyse en Rapportage: Wij analyseren de prestaties van je social media campagnes en voorzien je van gedetailleerde rapportages en inzichten.
 

Waarom Glomavis?

Waarom kiezen voor Glomavis?

  • Ervaring en Expertise: Ons team bestaat uit ervaren professionals die weten wat er nodig is om je website en social media accounts succesvol te beheren.
  • Persoonlijke Service: Bij ons ben je geen nummer. Wij bieden persoonlijke service en advies, afgestemd op jouw specifieke behoeften.
  • Betrouwbare Ondersteuning: Wij bieden consistente en betrouwbare ondersteuning om ervoor te zorgen dat je online aanwezigheid altijd optimaal functioneert.