Inhoud bewerken

Web Design

Uw partner voor succesvolle webwinkels en websites.

Met onze diepgaande expertise in e-commerce en content management systemen (CMS) zoals WordPress en Joomla, creëren we op maat gemaakte oplossingen die uw merk versterken.

Of u nu een online winkel wilt opzetten of een informatieve website nodig heeft, Glomavis staat voor u klaar om uw visie tot leven te brengen.

Webdesign

Bij Glomavis gaan we verder dan alleen het bouwen van uw website. Onze expertise omvat niet alleen het creëren van een naadloze online aanwezigheid, maar ook het strategisch denken en adviseren. We zorgen ervoor dat uw website niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst optimaal presteert.

 

  • Webdesigns op maat: Onze ontwerpers creëren unieke webdesigns die uw merkidentiteit weerspiegelen. We houden rekening met uw doelgroep, bedrijfsdoelen en visuele esthetiek om een website te bouwen die indruk maakt.
  • WordPress-websites: WordPress is een krachtig en flexibel platform dat zich uitstekend leent voor contentbeheer en blogfuncties. Wij ontwikkelen op maat gemaakte WordPress-websites die eenvoudig te beheren zijn en uw inhoud effectief presenteren.

  • Joomla-sites: Joomla is een ander robuust CMS met geavanceerde functies. Als u op zoek bent naar een schaalbare oplossing met uitgebreide mogelijkheden, kunnen we een Joomla-website voor u bouwen.

  • Toekomstgericht: We denken niet alleen aan het heden, maar ook aan de toekomst. Onze websites zijn geoptimaliseerd voor snelheid, veiligheid en zoekmachines. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën om uw website relevant te houden.

  • Persoonlijk contact: Bij Glomavis geloven we in persoonlijke relaties. We luisteren naar uw wensen, adviseren op basis van uw doelen en blijven betrokken bij het hele proces. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

 

Magento Webwinkels

Met onze specialisatie in Magento webwinkels zorgen we ervoor dat uw bedrijf in de digitale wereld altijd een stap voor blijft. We begrijpen dat een webwinkel bouwen meer is dan alleen een aantrekkelijk ontwerp; het gaat om het creëren van een naadloze, geïntegreerde omgeving die met u en uw bedrijf kan meegroeien. Wij Selecteren het juiste pakket voor uw bedrijf en wensen.

Webwinkels bouwen is 1 van de meest complexe projecten.
Dit doet u het beste met ons samen want wij hebben er al vele gebouwd en wij beheren grote Nederlandse winkels maar ook Internationale.

Vanaf het allereerste ontwerp houden we rekening met essentiële aspecten zoals integratie met voorraadsystemen en kassa’s, efficiënt voorraadbeheer en de mogelijkheid om met toekomstige technologieën te koppelen. Deze vooruitziende blik bespaart u de toekomstige moeilijkheden en kosten van het opnieuw bouwen van uw website of het inhuren van programmeurs voor op maat gemaakte oplossingen.

Wij bouwen en designen niet alleen maar begeleiden u en de webwinkel zodat u zelfstandig kan verder bouwen.  stap voor stap leert u van ons.

Van afspraak
Tot online website

Onze stappen tot een nieuwe online website.

Welcome

Kennismaking

De kennismaking is een cruciale fase van ons webdesignproces. Tijdens deze fase stellen we een reeks vragen om uw project beter te begrijpen. Heeft u al een bestaande site? Wat zijn uw huisstijlen? Heeft u ervaring met websites? Dit zijn slechts enkele van de vragen die ons helpen om uw behoeften en verwachtingen beter te begrijpen.

Kennismaking

First Work!

Onderzoek en Strategie

Na de kennismaking duiken we diep in het onderzoek. We selecteren een Content Management System (CMS) platform dat het beste past bij uw unieke behoeften - of het nu Joomla, WordPress of Magento is voor webwinkels. Dit stelt ons in staat om een platform te kiezen dat niet alleen voldoet aan uw huidige behoeften, maar dat ook schaalbaar is voor toekomstige groei.

Onderzoek en Strategie

Be Creative

Ontwerp

Zodra we een goed begrip hebben van uw behoeften en het juiste CMS hebben geselecteerd, beginnen we met het ontwerpproces. We betrekken u in elke stap van dit proces om ervoor te zorgen dat het uiteindelijke ontwerp echt een weerspiegeling is van uw merk en visie.

Ontwerp

Almere

Hello World!

Live Gang

Na het zorgvuldig doorlopen van het ontwerpproces, is het tijd om uw website te lanceren! We zorgen ervoor dat alles soepel verloopt en dat uw website klaar is om uw publiek te boeien.

Live Gaan

Worldwide

Let’s Celebrate

Support of Beheer

Nadat uw website live is gegaan, bieden we ondersteuning en training om u te helpen bij het beheren van uw site. We kunnen u leren hoe u updates kunt doen, inhoud kunt toevoegen en nog veel meer. Als u liever het beheer van uw website aan ons overlaat, bieden we ook deze dienst aan. Op deze manier kunt u zich concentreren op wat u het beste doet - uw bedrijf runnen.

Support Of Beheer